Έλεγχος Κεντρικής Θέρμανσης

web_background

etherm web heating controller

 

Ασύρματος Eλεγκτής θέρμανσης με λειτουργίες αντιστάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας. Η συγκεκριμένη συσκευή ανήκει στην κατηγορία των internet of  things ( IoT) .

O ελεγκτής θέρμανσης προσαρμόζει συνεχώς τη λειτουργία του καλοριφέρ έτσι ώστε η παραγόμενη ενέργεια να συνυπολογίζει τη ζήτηση από τα διαμερίσματα και τις καιρικές συνθήκες. Είναι ο πλέον αποδεκτός τρόπος ελέγχου και εξοικονόμησης σε συμβατικές εγκαταστάσεις θέρμανσης είτε πρόκειται για μεμονωμένη κατοικία είτε πρόκειται για περισσότερα διαμερίσματα σε πολυκατοικία και εξασφαλίζει εξοικονόμηση καυσίμου της τάξης του 15% σε ετήσια βάση.

plb_612_13_8Πέρα όμως από τις συμβατικές λειτουργίες το  plb_612 επικοινωνεί μέσω internet ή και τοπικού δικτύου wi-fi με το χρήστη δίνοντάς του πρόσβαση σ’ όλες τις λειτουργίες για το χειρισμό της θέρμανσης .plbscreen

Επίσης δίνει πληροφορίες στον χρήστη σε πραγματικό χρόνο για την κατανάλωση καυσίμου όπως επίσης και τη δυνατότητα να επέμβει στις ρυθμίσεις λειτουργίας του καυστήρα από οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει wifi   (laptop, tablet, κινητό ).

Εχει ενσωματωμένο webserver, και μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το χρήστη ακόμη κι αν δεν υπάρχει ενεργή σύνδεση ίντερνετ.  Στην περίπτωση που έχουμε διαθέσιμη σύνδεση ίντερνετ ο έλεγχος όλων των λειτουργιών μπορεί να γίνει και από οποιοδήποτε απομακρυσμένο σημείο ακόμη και αν είναι εκτός τοπικής εμβέλειας .

Η οθόνη των ρυθμίσεων είναι απλή και κατανοητή στη χρήση.

 Ενημερωθείτε στο 2109852693 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας  εδώ

 Πίνακας ελέγχου

Ένδειξη θερμοκρασιών
endeijksi thermikrasias

Ενδείξεις της εξωτερικής θερμοκρασίας και της θερμοκρασίας του καλοριφέρ σε πραγματικό χρόνο .

 

Λειτουργία καυστήρα
leitoyrgia kaustira

Ένδειξη για τη λειτουργία του καυστήρα .

 

Χειροκίνητη λειτουργία
leitoyrgia manual

Δυνατότητα χειροκίνητης απενεργοποίησης του καλοριφέρ.

 

 

Ρύθμιση παραμέτρων
ρυθμιση παραμετρων

Πάνελ ελέγχου και ρύθμισης των παραμέτρων λειτουργίας του καλοριφέρ με συρόμενα κουμπιά ( sliders ) με ένδειξη των αποθηκευμένων παραμέτρων.

 

Ενδειξη κατανάλωσης
ενδειξη καταναλωσης

Πίνακας με τις πραγματικές ώρες λειτουργίας του καυστήρα και ταυτόχρονη ενημέρωση για την πραγματική κατανάλωση καυσίμου στο μετρούμενο χρονικό διάστημα .